Talent Spot

Heb jij een flinke dosis humor én ambitie om op het podium te staan? Dan is dit jouw kans! Bij de Talent Spots van PePijn’s Comedy Club kun je als beginnende stand-up comedian podiumervaring op doen.

Tijdens iedere Comedy Club, zowel de Nederlands- als Engelstalige, is een Talent Spot van maximaal 10 minuten beschikbaar voor een startende comedian. Theater PePijn is namelijk hét podium voor aanstormend talent. Beginnende artiesten kunnen hier hun eerste vlieguren maken, materiaal testen en zichzelf ontwikkelen. In de intieme theaterzaal, waar plek is voor zo’n 100 bezoekers, kun je de reactie van het publiek goed peilen. Zo weet je waar je materiaal nog bijgeschaafd moet worden en welke grappen al voor buikpijn van het lachen zorgen.

Dit theaterseizoen vindt er maandelijks om en om een Nederlandse of Engelse Comedy Club plaats. Vanaf volgend seizoen staan beide Comedy Clubs maandelijks op het programma. Dus dat zijn lekker veel spots voor aanstormende talenten!

Diligentia en Theater PePijn hechten veel waarde aan diversiteit. Daarom kan iedereen van 18 jaar of ouder zich voor de Talent Spots aanmelden, ongeacht gender, culturele achtergrond, van wie je houdt of wat je gelooft.

Aanmelden
Meld je aan voor een van de Talent Spots door een mailtje te sturen naar productie@diligentia-pepijn.nl met als onderwerp ‘Talent Spot’. Vermeld hierin je naam, leeftijd en eventuele stand-up ervaring. Videomateriaal is niet nodig. Je ontvangt binnen een week een reactie op je aanmelding.

PePijn's Comedy Club (NL)

Diverse stand-up comedians

wo 11 sep - wo 2 jul

PePijn's Comedy Club (ENG)

Various stand-up comedians

wo 25 sep - wo 9 jul