Kaartverkoop 

 • Wil je slechts 1 kaartje kopen, neem dan contact op met service@diligentia-pepijn.nl of bel (vanaf 1/9/2020 tijdens telefonische openingstijden van de kassa): 070-3610540, optie 1.
 • Kom je met iemand die niet tot jouw huishouden behoort, dan koop je twee keer 1 kaartje. Zie hierboven de route.
 • Er zijn op dit moment per voorstelling slechts een paar enkele plaatsen beschikbaar. Dat spijt ons.
 • In Coronatijden is de kassa live te bezoeken op (alleen) dinsdag van 13.00 - 16.00 uur.
 • Ooievaarspashouders kopen aan de kassa op vertoon van de Ooievaarspas. (ook te tonen op de dag van de voorstelling)
 • Let op: www.weetwaarjekoopt.nl
 • Je ontvangt E-tickets om thuis te printen, QR codes voor de telefoon, je kunt ze afhalen aan de kassa tijdens de openingstijden of je kunt ze hard copy thuisgestuurd krijgen (+ € 3,50)
 • Betalingsmogelijkheden: iDEAL en PODIUM Cadeaukaart. 
 • Per bestelling wordt € 2,50 aan administratiekosten berekend.
 • Telefonisch is de kassa vanaf 1 september 2020 weer bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 -16.00 uur |070-3610540, optie 1
 • In zowel Diligentia als in Theater PePijn geldt: pin-only. Daarvoor worden geen kosten in rekening gebracht.

In Diligentia is je toegangskaart inclusief een drankje. Dat staat klaar bij binnenkomst en je mag het  meenemen in de zaal.

Uitverkocht en wachtlijst

Wanneer de voorstelling uitverkocht is, kun je je vaak inschrijven voor een wachtlijst. We vermelden dat bij de voorstelling. Je mag erop vertrouwen dat wij wachtenden informeren zodra er stoelen beschikbaar komen. We doen dat bij voorkeur per mail, maar het kan ook telefonisch op de voorstellingsdag. Dit komt omdat de artiest (of het impresariaat) soms pas laat beslist of hij/zij gebruik maakt van de (enkele) voor hem/haar gereserveerde stoelen.

Omruilen?

Dat kan tot twee weken voor aanvang van de desbetreffende voorstelling. Met uitzondering van toegangskaarten uit kortingsacties. De kosten zijn €2,50 per kaart. Retourneren van kaarten is niet mogelijk.

Kwijt of vergeten?

Je kunt bij de kassa, tot een half uur voor de voorstelling, een herprint aanvragen.
De kosten zijn €2,50 per kaart.

Administratiekosten per bestelling

Online = €2,50
Telefonisch = €3,50
Toegangskaarten laten toesturen = administratiekosten + €3,50

Ziekte

Heb je op de dag van de voorstelling gezondheidsklachten , laat dat dan zo snel mogelijk weten via service@diligentia-pepijn.nl.

Je kunt dan niet naar de voorstelling komen en de kaarten inruilen voor een nieuwe voorstelling of een tegoedbon. Dus: Heb jij óf je huisgenoot klachten als neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging tot 38 graden Celsius of koorts? Blijf allebei thuis!  

Kortingen

CJP en UITpas: €1,50 korting. Je pas dien je ook te tonen op de dag van de voorstelling.
Ooievaarspas: 50% korting. Alleen te koop aan de kassa. Je dient je pas te tonen bij aankoop en op de dag van de voorstelling.

Cadeaukaarten

Het is mogelijk om via de site je kaarten met de PODIUM Cadeaukaart te betalen. (N.B. op de achterzijde van de pas zit een vakje dat open gekrast moet worden om 4 cijfers zichtbaar te maken die je nodig hebt bij het online kopen van de toegangskaarten.)

De PODIUM Cadeaukaart is te koop aan de kassa van Diligentia.

Weet waar je koopt

Naast de officiële online verkooppunten bestaan er websites die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen. Als bezoeker betaal je via deze websites meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Ook blijkt dat niet alle kaarten gegarandeerd toegang geven. Dit doorverkopen gebeurt altijd zonder toestemming van de artiest of de organisator. Zij ontvangen dus geen extra geld met de aankoop van duurdere kaarten!

In het vervelende geval dat een voorstelling -soms last minute- geannuleerd moet worden, informeren wij ons publiek per mail en telefonisch, waarna de restitutieprocedure in gang wordt gezet.

We kunnen echter niet het publiek traceren dat via een andere website gekocht heeft. Voor restitutie van die ticketprijs dien je dan contact op te nemen met het betreffende online verkooppunt. Let goed op waar je online koopt www.weetwaarjekoopt.nl

Koop altijd bij het theater zelf! Diligentia verkoopt online toegangskaarten voor gelijke prijs ook via www.nationaletheaterkassa.nl.

Pin-only

Zowel in Diligentia als in Theater PePijn -> pin only.

Mindervaliden

Diligentia is volledig toegankelijk voor rolstoelen. Het invalidentoilet is per lift bereikbaar. Voor minder validen zijn 3 parkeerplaatsen recht voor de ingang van het theater. Deze plaatsen zijn publiekelijk beschikbaar en kunnen niet gereserveerd worden.

In de zaal zijn rolstoelplaatsen. Om die te reserveren stuur je een mail met de datum en de voorstelling plus het telefoonnummer waarop je overdag bereikbaar bent naar service@diligentia-pepijn.nl met als onderwerpregel 'rolstoelplaatsen'. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.

Theater PePijn heeft rolstoelplaatsen in de zaal. De sanitaire voorzieningen zijn in het kleine theatertje weliswaar best ruim, maar tot onze spijt helaas (nog) niet rolstoeltoegankelijk.

Slechthorenden

Diligentia beschikt over een installatie voor slechthorenden. Het systeem werkt op een radiofrequentie (persoonlijke ringleiding). Op de avond van de voorstelling af te halen bij de garderobebalie.

I.v.m. de Coronamaatregelen is het borrelarrangement tijdelijk niet beschikbaar.

Je hebt net keihard gelachen of misschien wel diep in je ziel laten graven. Natuurlijk wil je daar nog even van nagenieten. Dat regel je vooraf! Heel eenvoudig:

Het borrelarrangement kun je online meebestellen met de kaarten voor de voorstelling. Deze mogelijkheid verschijnt na het selecteren van de stoelen. Op de avond zelf geef je bij binnenkomst aan de kassa door welke drankjes je wenst.

Bij bestelling van twee borrelarrangementen of meer, serveren we die na afloop van de voorstelling op een gereserveerde tafel. Bestel je er één, dan haal je het na de voorstelling af bij de bar en kies je zelf een plek. Een borrelarrangement kost €5,75 per persoon.

Last minute een borrelarrangement bijbestellen?
Dat kan. Meld je daarvoor voorafgaand aan de voorstelling bij de kassa. 

Het borrelarrangement bestaat uit:

 • Drankje naar keuze
 • Blokjes kaas
 • Olijven
 • Truffel chips
 • Gemengde noten (met wasabipinda's)

Route en parkeren

Diligentia ligt aan het Lange Voorhout op nummer 5, 2514 EA Den Haag.

Theater PePijn ligt aan de Nieuwe Schoolstraat 21-23, 2514 HT Den Haag.
(Achter Hotel des Indes en parallel aan de Denneweg)

Route per auto
Plan uw volledige reis via Google Maps:

naar Diligentia

naar Theater PePijn

Parkeermogelijkheden
Voor mindervaliden zijn drie -publiekelijk beschikbare- parkeerplaatsen, recht voor de ingang van Diligentia. Jammer genoeg kun je die niet reserveren. Er zijn vijf parkeergarages op loopafstand van beide theaters:

 • Parkeergarage Noordeinde (loopafstand Naar Diligentia 2 min) Voor deze garage kun je voor €8,50 een uitrijkaart kopen aan de bar van Diligentia.
 • Pleingarage (loopafstand naar beide theaters circa 6 minuten)
 • Parking Malieveld (loopafstand naar beide theaters circa 10 minuten)
 • Parkeergarage Parkstraat (loopafstand naar Diligentia 2 minuten)
 • Parkeergarage Museumkwartier (loopafstand naar beide theaters circa 5 minuten) Deze nieuwste garage kan online gereserveerd worden en kost voor theaterbezoekers €12,50 voor 6 uur.

Met het openbaar vervoer
Kijk op  9292.nl voor de meest actuele informatie. Trams en bussen in de buurt van beide theaters: tram 1, 9, 15, 16. bus 24 en 28.

Restaurants in de omgeving

Palmette
Een 3-gangen verrassingsmenu voor €29,50 op vertoon van je theaterkaartje.
Het menu is te bestellen is vanaf 17:30 uur. Er wordt altijd rekening gehouden met allergieën en wensen.
Palmette adviseert om te reserveren.


Angie’s Kitchen Beers & Bites
Een 3-gangen verrassingsmenu voor €25,- op vertoon van je theaterkaartje. Het menu wordt vanaf 17:00 uur geserveerd. Er wordt altijd rekening gehouden met allergiën, voorkeuren en/of (dieet)wensen.
Angie’s Kitchen Beers & Bites adviseert om te reserveren.

Dekxels
Een 3-gangen keuzemenu voor €25,50 op vertoon van je theaterkaartje. Het menu wordt vanaf 17.30 uur en tot uiterlijk 20.00 uur geserveerd. Dekxels adviseeert om te reserveren.

Bezoekersvoorwaarden

Theaters Diligentia en PePijn verklaren de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing op al onze diensten. De Algemene Bezoekersvoorwaarden zijn op 12 juli 2012 ter Griffie van de Rechtbank te Amsterdam gedeponeerd onder nummer 66/2012.

Annuleringen
Wij stellen je zo spoedig mogelijk op de hoogte wanneer een voorstelling moet worden geannuleerd.  Bij een voorstellingsannulering krijg je het bedrag van de gekochte kaarten, inclusief betaalde boekingskosten, exclusief afhandelings- en creditcardkosten, retour. Geldverrekening van kaarten doen wij alleen per bank.

Contact 

Telefoon
Kassa: vanaf 1 september 2020, 070-3610540, optie 1 di. t/m vrij. 13.00 - 16.00 uur
Kantoor: 070-3610540, optie 2
E-mail: Stel alle vragen per mail via service@diligentia-pepijn.nl

Afwijkende openingstijden 
Vanaf 1 september is de kassa weer live te bezoeken op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur. 

Contactformulier

Uw e-mailadres is niet correct ingevoerd

Privacyverklaring

Stichting Theaters Pepijn & Diligentia (hierna: “het Theater”) verwerkt alle persoonsgegevens zorgvuldig en in overeenstemming met de wet. Graag geeft zij hierover de volgende informatie.

1. Verantwoordelijke
Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is Stichting Theaters Pepijn & Diligentia, Lange Voorhout 5 (2514 EA) te ‘s-Gravenhage, ingeschreven in het handelsregister met nummer 27005190.

2. Doel van en rechtsgrond voor de verwerking
Het Theater verwerkt de persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

Het uitvoeren en/of verwerken van reserveringen en de verkoop van theaterkaartjes en andere producten;
Om klanten de door hen gekochte kaarten en eventuele andere producten te kunnen toesturen en om klanten nader te kunnen informeren met betrekking tot een voorstelling waarvoor de klant een kaart heeft gereserveerd en/of gekocht;
Voor marketing activiteiten van het Theater, meer specifiek om klanten te kunnen informeren over het Theater, de voorstellingen van het Theater en andere producten en diensten van het Theater;
Om nieuwsbrieven toe te kunnen sturen aan klanten die zich daarvoor hebben aangemeld;
Voor klanttevredenheidsonderzoek met het oog op programmering en het bepalen van doelgroepen;
De naleving van wettelijke verplichtingen;
Met het oog op archivering in het algemeen belang, wetenschappelijk of historisch onderzoek of statistische doeleinden zoals bedoeld in artikel 89 AVG;
Rechtsgrondslag voor de verwerking is het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten die het Theater met u sluit en de behartiging van gerechtvaardigde belangen van het Theater en van haar klanten en derden. Voor het verzenden van de e-mailnieuwsbrief en het plaatsen van cookies vraagt het Theater toestemming. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken.

3. Welke persoonsgegevens; bron
Het Theater verwerkt onder andere de volgende persoonsgegevens: NAW-gegevens, geslacht, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres, bankgegevens, functie, en overige informatie die noodzakelijk is met het oog op haar dienstverlening of één van de andere onder 2 genoemde verwerkingsdoeleinden.

Het Theater verkrijgt de persoonsgegevens meestal omdat de klant deze zelf aan haar bekendmaakt bij de aankoop van een kaartje voor een evenement voor het Theater. De klant verstrekt persoonsgegevens die essentieel zijn voor de verkoop (deze zijn verplicht) en eventueel andere (niet verplichte) persoonsgegevens.

4. Ontvangers van de persoonsgegevens
Het Theater deelt persoonsgegevens niet met derden, tenzij dit nodig is voor één van de onder 2 genoemde verwerkingsdoeleinden. Persoonsgegevens kunnen mede worden gedeeld met ingeschakelde opdrachtnemers zoals bijvoorbeeld onze ticketing leverancier. Indien dergelijke opdrachtnemers verwerker zijn zoals bedoeld in artikel 4, sub 8 AVG, sluit het Theater in alle gevallen een schriftelijke verwerkersovereenkomst.

5. Doorgifte van persoonsgegevens buiten de Europese Unie
Alle persoonsgegevens worden door het Theater niet doorgegeven buiten de Europese Unie.

6. Bewaartermijn
Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is met het oog op de onder 2 genoemde verwerkingsdoeleinden.

7. Rechten
De klant heeft het recht om het Theater te verzoeken om inzage in eigen gegevens. Indien de gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, heeft de klant het recht om wijziging of aanvulling ervan te verzoeken. Ook heeft de klant het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van deze gegevens en om het Theater te verzoeken om de gegevens te wissen.

Voor zover de verwerking is gebaseerd op jouw toestemming, heb je te allen tijde het recht om de toestemming in te trekken. Intrekking doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming vóór de intrekking daarvan.

Indien je gebruik wilt maken van de hiervoor genoemde rechten kun je contact opnemen met het Theater per brief of e-mail via de hieronder genoemde contactgegevens. Het Theater neemt een besluit op je verzoek binnen vier weken.

De klant heeft daarnaast het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit. De bevoegde toezichthoudende autoriteit is de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).

8. Wijzigingen Privacyverklaring
Het Theater houdt zich het recht voor te allen tijde wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring overeenkomstig geldende wet- en regelgeving. Controleer daarom deze website van tijd tot tijd om te zien of er veranderingen zijn opgetreden.

9. Contact
Voor vragen of opmerkingen over de verwerking van persoonsgegevens, en om gebruik te maken van hierboven genoemde rechten, kun je contact opnemen met het Theater via:

Theaters PePijn & Diligentia
t.a.v. de privacycoördinator
Lange Voorhout 5
2514 EA Den Haag
privacy@diligentia-pepijn.nl

Cookies

Een cookie is een tekstbestand dat door de browser op de harde schijf van de computer wordt opgeslagen. De meeste webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar doorgaans kun je de instelling van de browser wijzigen om dat te verhinderen. Als je geen cookies wilt ontvangen, kijk dan onder de Help-functie van de Internet-browser om te zien hoe je alle cookies kunt blokkeren. Je kunt ook een seintje ontvangen voordat een cookie wordt opgeslagen.

Omschrijving soorten cookies
Bij het bezoeken van de website kunnen de volgende cookies worden geplaatst:

PHPSESSID We slaan tijdelijk informatie van je sessie op. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld een formulier niet opnieuw in te vullen als je een pagina herlaadt.

_gid Een cookie van Google Analytics om bezoekers voor 24uur te kunnen herkennen.

_dc_gtm_UA-20281879-1 Zorgt er voor dat scripts van Google Tag Manager geladen kunnen worden.

1P_JAR Dit cookie is van Google en wordt gebruikt om naar aanleiding van recente zoekopdrachten en eerdere interacties aangepaste advertenties op sites van Google te laten zien.

IDE Dit cookie is van Google DoubleClick en wordt gebruikt om te checken of cookies geaccepteerd zijn, gepersonaliseerde advertenties te tonen die gebaseerd zijn op eerdere bezoeken aan de website en daarnaast meet dit cookie de interactie met advertenties.

NID Dit cookie is van Google en wordt gebruikt om advertenties aan te passen op Google-sites. Daarnaast wordt dit cookie wordt gebruik om de meest recente zoekopdrachten, de eerdere interacties met de advertenties of zoekresultaten van een adverteerder te onthouden.

YSC, Visitor_info1_live, Pref, Remote_sid
Deze cookies zijn van YouTube (Google) en deze cookies bieden de mogelijkheid om video’s op YouTube te bekijken.

_ga Dit cookie is van Google Analytics en wordt gebruikt om unieke bezoekers te registreren. Daarnaast wordt dit cookie wordt gebruikt om de echtheid van het bezoek vast te stellen

GPS Dit cookie is van YouTube en wordt gebruikt om de de locatie op mobiele telefoons te bepalen

OTZ Dit cookie is van Google Analytics en wordt gebruikt om websiteverkeer bij te houden.

_gmb_ga_test
Dit cookie is van Google Analytics en wordt gebruikt om advertenties weer te geven die relevant zijn voor de bezoeker en haar interesses. Daarnaast wordt dit cookie gebruikt om de effectiviteit van de advertentiecampagne te meten.

Consent YouTube (Google) slaat hierin de goedkeuring voor het gebruik van third party content in frames op Third party cookies.

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees vooral de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.