VAN FEEST TOT EVENEMENT EN ALLES ERTUSSEN

Diligentia en Theater PePijn zijn behalve dé cabaretpodia, ook dé eventlocaties in hartje Den Haag.

  • Sfeervol
  • Zeer centraal gelegen
  • Met oog voor detail

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met een aantal grote parkeergarages op loopafstand.

Contact
Telefoon 070 3610553
E-mail s.roomeijer@diligentia-pepijn.nl


Klassiek en modern in Diligentia

Een zakelijke ontvangst in het moderne Atrium met een plenair deel in de antieke theaterzaal en een goed verzorgd diner in de foyers. Een huwelijksceremonie in de Stijlkamer, een presentatie in de bovenfoyer, een brainstorm of workshops op twee etages… Of een combinatie van alles. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Diligentia laat zich kenmerken door een bijzondere mix van antieke en moderne architectuur.

De breedte van de zaal maakt het theater zeer geschikt voor cabaret. Interactie kan er goed tot stand komen en dat is ook bij lezingen en presentaties van grote waarde. Uw publiek heeft u bijna op schoot, dat versterkt de betrokkenheid. 
Met bijna 500 stoelen, verdeeld over zaal en balkon en een podium dat vergroot (of verkleind) kan worden, kunt u het plenaire deel intiemer maken dan u gewend bent bij theateropstellingen.

In de moderne Foyers (boven en beneden) staat een bar en modern meubilair. De Stijlkamer die aansluit op de foyer van de bovenetage is  uitermate klassiek. Een prachtige plek voor bijvoorbeeld een diner of een huwelijksvoltrekking.


Heerlijk retro in Theater PePijn

Het meest bespeelde Vestzaktheater van Nederland, is sinds 1964 gevestigd in een oud pakhuis aan de Nieuwe Schoolstraat. Op loopafstand van grote zus Diligentia.

Deze sfeervolle en charmante locatie leent zich goed voor kleinere gezelschappen. De gebruiksmogelijkheden variëren van een familiediner met een speech vanaf de vide, tot teambuildingsuitjes met een workshop op het podium en alles daartussenin.

Wat onze klanten zeggen:

"Maandag® heeft in Theater Diligentia de eerste editie van de 'Maandag® Talent Awards' gevierd. Het gala was van A tot Z een groot succes, mede dankzij de gastvrijheid en professionaliteit van het Diligentia team. Ze denken graag mee over de beste manier om de avond in te vullen. Daarnaast biedt de locatie zelf veel mogelijkheden. Ook huiscateraar Q Culinair heeft voor een mooie gastronomische invulling gezorgd. Dank jullie wel, het was onvergetelijk!"

Pauline de Waardt – Event Manager Maandag®

"Bedankt voor het uitstekende evenement  bij jullie in het mooie theater. Ik heb enorm veel positieve feedback ontvangen op hoe professioneel en goed georganiseerd het  verliep. Fijn dat jullie ons zo hebben kunnen ontzorgen tijdens de kick-off waardoor wij ons konden richten op de inhoud." 

Valerie Kroft - Communications Manager Evision

"Let me bring my sincere gratitude for your cooperation during our long-term communication!
Thank you and your technical team for organization and coordination of our evening!
Hope, we will continue our friendly and warm relationship!"

Zhanna Gazizulina, Ambassade Kazachstan

"Wij hebben zeer veel complimenten ontvangen voor de voortreffelijke organisatie door uw medewerkers voor onze partij, de technische faciliteiten in de zaal en vooral ook over de aardige bediening en de heerlijke hapjes. Kortom onze gasten hebben genoten, de artiesten hebben prachtig gespeeld en waren zeer tevreden en wat willen mijn vrouw en ik dan nog meer!" 

Sonia en Michiel Eijkman

"Dank voor de goede verzorging afgelopen zondag! Alles strak geregeld. Stijlkamer was prima. Op een paar na hadden wij een ‘volle bak’. Onze gasten zijn - nog steeds - enthousiast over het concept Prinsjescabaret en hoe wij hen ontvangen."

Diana Kleinjans, Lindblom


Contact

In een gesprek met eventmanager Stephanie Roomeijer, krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die passen in de huidige tijd en bij uw verwachtingen.

E-mail: s.roomeijer@diligentia-pepijn.nl
Telefoon: 070 3610553 

Of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Het e-mailadres is niet correct