Met de gratis Humor In Kunst-audiotours ontdek je 6 Haagse musea door de ogen van cabaretiers. Alle tours zijn tijdelijk te luisteren, dus wees er snel bij.

De tours zijn gratis bij je museumbezoek, je hoeft je alleen maar aan te melden met je e-mailadres. Kies hieronder de tour die je wil volgen:

 

 

Met Humor In Kunst bekijk je kunst door de ogen van een cabaretier.

Met de Humor In Kunst-audiotours ontdek je de collectie van Escher door de ogen van Marco Lopes, de Mesdag Collectie met Kiki Schippers in je oor en het Haags Historisch Museum vanuit de scherpe blik van Sjaak Bral. Deze vermakelijke aanvulling op jouw museumbezoek is 6 maanden beschikbaar.

Belangrijk kenmerk van de Humor In Kunst-audiotour is dat je niet alleen de daadwerkelijke feiten en belangrijke achtergrondinformatie rond de geselecteerde kunstwerken te horen krijgt, maar ook de geestige en vaak verwonder(en)de blik die de cabaretier toevoegt. Zodat zij hun kijk op kunst met jou kunnen delen. En dat je daarvan op zijn minst gaat glimlachen...is ons doel!

De volgende cabaretiers en musea zijn onderdeel van Humor In Kunst; 

Alle data zijn onder voorbehoud.

Als je je aanmeldt voor Humor in Kunst, meld je je automatisch ook aan voor de nieuwsbrief van Diligentia en Humor In Kunst. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.