Allround horecapersoneel gezocht

Parttime

Deze vacature is ook geschikt voor rookies!

Wie zijn wij?
In Theaters Diligentia en PePijn werken we met een vaste ploeg parttime horecamedewerkers, bestaande uit zo’n 24 jongeren/studenten. Het team is dienstverlenend ingesteld en dynamisch. Op piekmomenten is het hard werken, en ook dan is het een gezellig en gestroomlijnd team.

Jij kunt daar een onderdeel van zijn! We zoeken naar nieuwe collega’s die zich soepel in een team voegen, zich makkelijk laten aansturen en snel de handen uit de mouwen steken.

We ontvangen gasten vanuit alle hoeken van de stad met allerlei verschillende achtergronden. Dat maakt het werk juist zo leuk. We hechten veel waarde aan diversiteit, op alle niveaus binnen de organisatie. Wij nodigen dan ook iedereen uit om te solliciteren, ongeacht gender, culturele achtergrond, van wie je houdt en wat je gelooft.

Hoe ziet jouw functie eruit?
Tijdens die voorstellingen werken we met een team van ongeveer zes collega's. Je tapt en schenkt, gooit de bitterballen in het vet, neemt jassen aan, scant tickets bij de zaalingang, ruimt op en wast af. De werktijden zijn tussen 18.00 en 00.00 uur.

We doen met ongeveer gelijke teams en werkzaamheden ook graag een beroep op je bij de uitvoering van de evenementen die wij organiseren. Van chique diners en unieke bruiloften tot congressen of informele borrels. Dat kan op elk moment van de dag of avond zijn.

Of we nu samen een congres tot 17.00 uur hebben gefaciliteerd of een cabaretier tegen 00.00 uur hebben uitgezwaaid, na afloop drinken we samen een drankje en dan maken we alles weer spic en span voor de volgende dag of avond.

Wat zijn de functie-eisen?

  • Je bent enthousiast, gemotiveerd en pro-actief.
  • Je hebt een open en toegankelijke houding.
  • Je bent altijd vriendelijk tegen onze bezoekers en artiesten. Zij staan bij jou op nummer één.
  • Je bent bereid om zonder te klagen zaken op te pakken die een collega per ongeluk laat liggen. Zo vullen jij en de andere teamleden elkaar goed aan.
  • Je hebt affiniteit met kunst en cultuur, in het bijzonder cabaret. Op avonden waarop je niet hoeft te werken, kun je gratis voorstellingen bijwonen.
  • Ervaring in de horeca is een pre. Heb je geen horeca-ervaring, maar ben je enthousiast en verder wel geschikt voor deze functie? Dan leiden we je graag op.

Wil je reageren?
Mail jouw motivatiebrief met cv en een recente pasfoto naar Nick Jonker, Hoofd Hospitality & Horeca, n.jonker@diligentia-pepijn.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.