Wouter Monden

Stormbrein
Try-out
za 18 nov 20:30 - 22:00
za 18 nov
20:30 - 22:00
  • za 18 nov
    20:30 - 22:00
    Try-out
    Theater PePijn
Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met hem. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen.

Net een gewoon mens, zou je denken. Wouter is vader, schrijver, grappenfabrikant. Klaar voor het echte, grote werk. Met toegewijde aandacht voor de samenleving, zijn lief, zijn dochter en zijn passie; grappen maken. In ‘Stormbrein’ kijkt Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt.

  • Oprecht
  • Toegankelijk
  • Scherp

In Theater PePijn mag je je drankje meenemen in de zaal.

Elektra Podcast

Je kunt Wouter Monden onder andere kennen van de 'Elektra Podcast'. In deze podcast haalt hij met andere comedians en cabaretiers herinneringen op aan shows die ze liever waren vergeten. Voor de uitreiking van de Poelifinario's en Neerlands Hoop 2023, dé Cabaretprijzen van Nederland, maakte Wouter een speciale aflevering waarin hij niet de slechtste, maar juist de beste, mooiste en meest indrukwekkende optredens met de genomineerden bespreekt. Live tijdens het Cabaretgala in Diligentia. Beluister de podcastaflevering hieronder of in je favoriete podcast app.