Help humor, want humor helpt

Het is een pittige tijd voor iedereen. De culturele sector heeft veel te verwerken en ook de theaters Diligentia & PePijn hebben het niet gemakkelijk. Naast de podiumproducties, liggen ook onze verhuringen onder onze noemer ‘Diligentia ONTVANGT’ momenteel stil, waarmee we zo’n 70 % van onze inkomsten moeten missen. We maken ons, net als jullie, oprechte zorgen. We zijn dankbaar voor alle blijken van medeleven, de spontane aanwas in ons Vriendenbestand en jullie betrokkenheid door het doneren van geannuleerde toegangstickets. Dat houdt ons optimistisch.

Een ding staat namelijk als een paal boven water: de cabaretiers, stand-up comedians en kleinkunstenaars staan te trappelen om weer op onze podia te mogen optreden. Met ons kijken zij er naar uit om jullie, de echte cabaretliefhebbers, weer te kunnen ontmoeten. Jullie lach weer te horen en de positieve energie in de foyers en op het podium weer te voelen. 

Wij geloven dat de kracht van humor sterk is en zetten alles op alles om de Coronacrisis te boven te komen zodat we ook erna ons publiek weer volop kunnen laten genieten van het allerbeste cabaret, gevarieerde stand-up comedy avonden, originele ontbijtvoorstellingen en dat alles met gevestigde en aanstormende coryfeeën.

Zonder voldoende middelen is het echter niet mogelijk om onze cabaretfunctie op lange termijn te kunnen waarborgen.  Er is geld nodig om ook in de toekomst nieuw cabarettalent de ruimte te kunnen geven.  En daarom vragen wij iedereen die -met ons- gelooft in de kracht van humor, ons te steunen. Iedere gift –groot of klein – helpt!

Wil je humor helpen?

Doneer eenmalig een bedrag - Elke euro levert een bijdrage aan de toekomst van de theaters en de ontwikkeling van cabaret.

Koop een Vriendenlidmaatschap - Vanaf 100 euro per jaar ben je Vriend. Daarmee steun je talentontwikkeling en het lidmaatschap biedt leuke voordelen.

Vraag een voucher aan wanneer jouw voorstelling geannuleerd is of doneer je kaartje. Je steunt dan ook de cabaretier van de geannuleerde voorstelling.

 

Mede namens alle cabaretiers, heel veel dank voor je bijdrage.