Theater PePijn

Het theater met zijn recente en rijke historie biedt een vertrouwde try-out omgeving aan grote cabaretiers en een inspirerende speelplek aan aanstormende talenten. Met z’n retro uitstraling, cabaretbibliotheekje, platenspeler en uitgebreide vinylcollectie is het een bijzondere ontmoetingsplek in Den Haag en in theaterland.

De allereerste leesvoorstellingen van Nederlands bekendste cabaretnamen zijn er drukbezocht en om podium-meters te kunnen maken is het bij uitstek de kweekvijver voor de coryfeeën van de toekomst.
Het heeft een klein podium, maar is groots in beleving. Publiek en artiest, zelden voelden ze zich dichter bij elkaar dan in de zaal van PePijn of na afloop in de foyer.

Theater PePijn, waar klein groots wordt.
Wij hebben naast de vele topartiesten een aantal SPECIALS geprogrammeerd.
Speciaal voor jou. Om je te laten delen in dàt waar wij met Theater PePijn voor staan. Het benutten van kansen om te helpen bij de ontwikkeling van nieuwe cabaret talenten.
We nemen je mee in de beleving van het Kleinkunstlied en bieden je de mogelijkheid om je nek uit te steken. Kom en ontmoet de coryfeeën van de toekomst. Wij hebben ze alvast voor je uitgenodigd.
Alles is terug te vinden in het programma. Wedden dat je daar blij van wordt?

Lees hieronder meer over de SPECIALS.

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.