Allround medewerker lunchroom (part-time).

Parttime (ma-vrij) | GreenBean |
Lange Voorhout 5                 

Ben je zelfstandig? Leergierig, energiek & gastvrij? Ben je een beetje commercieel ingesteld? Kom dan werken bij Lunchroom Green Bean!

Waar werk je?
Met een fantastisch uitzicht op de mooiste laan van Nederland, het Lange Voorhout, vind je jouw werkplek. Vaak zwaai je daar in je eentje de scepter wat betekent dat je handig kunt multitasken. Je maakt koffie, verse broodjes, soepen & salades.

Jouw klanten wonen of werken in de nabije omgeving en zijn vertrouwd met de kwaliteit van de koffie. Ze komen graag langs voor een gezonde lunch of soms zelfs een ontbijtje. Jij laat ze genieten van een ontspannen eetmoment of een take-away.

Wat breng je mee:

  • Ervaring als barista, of
  • Ruime horecaervaring. (want je draait Green Bean voornamelijk alleen).
  • Een goede dosis enthousiasme en motivatie.
  • Zelfstandig kunnen werken.

Ambassadeur van je werkplek!

Wij houden onze collega’s graag betrokken & trots op hun werkplek. Door te luisteren en voortdurend te blijven verbeteren hopen we dat iedereen een ambassadeur wordt van zijn werkplek. 

Wist je bijvoorbeeld dat onze collega’s mogen meedenken over de kaart van Green Bean? Wellicht serveer jij in de toekomst je eigen broodje!

We ontvangen gasten vanuit alle hoeken van de stad en vanuit allerlei verschillende achtergronden. Dat maakt het werk juist zo leuk. Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij iedereen uitnodigen om te solliciteren, ongeacht leeftijd, gender, culturele achtergrond, van wie je houdt en wat je gelooft.

Klaar om te solliciteren:
Stuur je motivatiebrief en C.V. naar Nick Jonker, hospitality en horeca, n.jonker@diligentia-pepijn.nl. Voor aanvullende informatie: Bel naar Nick op 070 – 7502500 of loop gewoon even binnen tijdens de openingstijden.