Beste cabaretliefhebbers,

Wij hebben in de afgelopen weken ons publiek al kunnen ontvangen en dat voelde als vanouds. Sowieso bevrijdend! Alsof je na jaren ronddwalen in een vreemd land, weer voet op vertrouwde grond zet. Goed om weer de zaal te horen lachen en de spanning van de artiesten te ervaren. Het zindert weer aardig in onze theaters!

Het seizoen 2021-2022 is officieel begonnen!

Met een aantal maatregelen:
Tot en met 24 september mogen we in Diligentia en in Theater PePijn slechts tweederde van onze zaalcapaciteit gebruiken en onze bezoekers moeten daarbij het zogenaamde Coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Gelukkig kunnen we gelijk melden dat een verruiming aanstaande is.

In de Persconferentie van 14 september is bekend gemaakt dat -onder meer theaters- de 2/3 zaalbezetting mogen loslaten vanaf 25 september, mits het Coronatoegangsbewijs verplicht blijft. Dat we deze restrictie nu toepassen is een weloverwogen keuze geweest. Het betekent immers dat we meer bezoekers blij kunnen maken en dat de bij ons spelende artiesten weer een groter publiek kunnen bereiken. We houden het vertrouwen, dat ook deze restrictie op den duur door de overheid zal worden afgeschaft.

Afijn, voor nu zeggen wij vanuit de grond van ons hart dat we blij zijn jullie binnenkort weer te zien in Diligentia of in Theater PePijn!

Namens het hele team van de theaters,

Lucien Kembel
Directeur