Medewerker Theatertechniek, specialisatie licht

Hoe ziet jouw functie eruit? 

Je bent samen met jouw collega’s dagelijks verantwoordelijk voor de technische voorbereiding en uitvoering van een cabaretvoorstelling, comedyshow of een zakelijk evenement. Jij zorgt dat alles soepel loopt voor publiek, artiesten en zakelijke klanten. Samen met het team zorg je voor (eenvoudig) onderhoud aan de gebouwen en je bent of wordt ook bedrijfshulpverlener. 

De vaste kern van het team bestaat -inclusief jou en het hoofd van het team- uit 6/7mensen en wordt op drukke dagen aangevuld met oproepmedewerkers. De werkdagen en -tijden zijn wisselend, inclusief zon- en feestdagen, het is daarom handig wanneer je in Den Haag (of in de buurt) woont.


Bij Diligentia& PePijn werk je in een kleine organisatie, het leuke is dat je daarmee ook ruimte krijgt om jouw functie zelf vorm te geven binnen de gestelde kaders en doelstellingen. We zijn benieuwd naar jouw initiatieven, ideeën en ambities. Of je nu een maand of een aantal jaren bij ons werkt, de stem van iedere medewerker wordt gehoord. Wij vinden ervaring belangrijk, maar ben je net klaar met je opleiding en kun je ons overtuigen van jouw kwaliteiten? Dan zijn wij bereid om in jouw ontwikkeling te investeren en vinden we het ontbreken van werkervaring geen breekpunt.

Herken jij jezelf? 

  • Je hebt al kwaliteiten op het gebied theatertechniek en bent met name bekwaam met lichtapparatuur (o.a. MA) en belichten.
  • Je weet het nodige van de verschillende installaties op en rond het podium en je kunt die beheren, programmeren, bedienen en onderhouden.
  • Je hebt een breed technisch inzicht. Je kunt dus ook als allrounder meewerken in het team en zelf een technisch probleem lossen.
  • In deze functie sta je voortdurend in contact met collega’s, artiesten en publiek. Je vindt het leuk om met al die verschillende mensen om te gaan en hoe je hen de gevraagde technische ondersteuning kunt bieden. Je voelt de verhoudingen goed aan en schakelt soepel tussen de verschillende betrokken personen of partijen.
  • Gedurende je werk loop je soms tegen onverwachte situaties aan. Je herkent de behoeften en belangen van de klant en komt op zo’n moment op eigen initiatief met passende oplossingen en ideeën. Je bent dus pro-actief.

Wat bieden wij jou? 

  • Een afwisselende en uitdagende baan met eigen verantwoordelijkheden;
  • Moderne apparatuur om mee te werken (MA, Robe, ETC, Digico, Panasonic);
  • In eerste instantie een jaarcontract en als de samenwerking aan beide kanten goed bevalt verlengen we dat contract;
  • Een salaris volgens CAO Nederlandse Podia, schaal 4 of 5, afhankelijk van jouw ervaring en opleidingsniveau;
  • Een plek in een organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en voldoende mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen;Een humorvolle werkomgeving en – heel belangrijk! – gratis toegang tot al onze voorstellingen.


Theaters Diligentia en PePijn vormen samen één organisatie, maar hebben wel ieder een eigen podiumplanning. Omdat wij geloven in de krachtige en ontkrachtende werking van humor zetten we in op een veelkleurige cabaretprogrammering. 

De voorstellingen in Theaters Diligentia en PePijn trekken publiek vanuit alle hoeken van de stad en we programmeren artiesten met verschillende achtergronden. Dat maakt ons werk juist zo leuk. Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie en daarnaast maken alle collega’s gelijkwaardig deel uit van onze organisatie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij iedereen uitnodigen om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, gender, culturele achtergrond, van wie je houdt en wat je gelooft. We zijn vooral benieuwd naar je persoonlijkheid en je aanvulling op ons team.  

Hoe kun je reageren? 

Ben jij enthousiast om aan de slag te gaan als Medewerker Theatertechniek? Mail jouw motivatie, kort maar krachtig, met Curriculum Vitae naar vacature@diligentia-pepijn.nl.

We streven naar eerste gesprekken in de week van 9 januari.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.