Marnix Schmidt

Diligentia Live met Start-Up Camedy

Den Haag, april 2020 

'Wij zien het als een van onze kernfuncties om juist in deze tijd te blijven voorzien in een gezonde dosis humor’, aldus Lucien Kembel, directeur van de Theaters Diligentia & PePijn. Samen met creatief partner Walvis & Mosmans is daarom 'Start up Camedy’ ontwikkeld. Maandag om 10.00 uur live comedy, professioneel gestreamd via de Facebookpagina van Diligentia, op de website van Diligentia & Theater PePijn en van het AD Haagse Courant.

Op tweede Paasdag werd de eerste editie gevuld met Sjaak Bral. Het succes van die aflevering heeft de theaters aangespoord om vervolgedities te programmeren, om ons publiek wekelijks van een portie humor te kunnen voorzien!
Start Up Camedy is een variant op de vertrouwde maandelijkse Start Up Comedy, waarbij een vroeg ontbijt en een Stand-up Comedian op het podium van Diligentia de hoofdingrediënten zijn voor een energieke start van de werkweek. “Nu de meeste mensen noodgedwongen thuis zitten, is een portie ochtendhumor belangrijker dan ooit”. “Start Up Camedy brengt de humor thuis op je eigen ontbijttafel.” - Marc Mosmans, creatief directeur van Walvis & Mosmans

Met rubrieken als; ‘Een kijkje in de krant’, 'Wie zullen we nu weer eens bellen' en 'Tips voor thuis’, geeft een energieke cabaretier de broodnodige relativerende, humorvolle en soms kritische kijk op de huidige realiteit. Daarmee kun je toch weer net iets positiever de (thuiswerk)week starten. 

Maandag 20 april - Farbod Moghaddam
Maandag 27 april - Marco Lopes
Maandag 4 mei - Andries Tunru

Vanaf maandag 11 mei met het vaste duo Andries Tunru en (ja echt waar!) Ruud Smulders en iedere week een ander belgast.

Start up Camedy is maandagochtend live te zien op onze  Facebookpagina en website. AD Haagse Courant streamt mee via www.ad.nl/denhaag 

Elke editie een andere cabaretier. Start Up Camedy! Jouw start van de (thuiswerk)dag.

  • Voor carrière tijgers die thuis op zoek zijn naar de koffieautomaat
  • Voor iedereen die überhaupt wel wat opbeurende tekst kan gebruiken
  • Voor mensen die niet de leukste thuis zijn


Start-Up CAMEDY gemist?

Klik hier  en bekijk de livestreams.