Den Haag is de stad waar vier dagen de humor regeert!

en dat kan, mede dankzij unieke samenwerkingen tussen Diligentia, HNT/de Koninklijke Schouwburg, Theater PePijn, Escher in het Paleis, Hotel des Indes, de Kloosterkerk, Masterly The Hague en Museum West.

PEPER is het cabaretfestival waarin we met, door en vanuit humor de samenleving een (lach)spiegel voorhouden. Alles mag besproken, bezongen en van commentaar voorzien worden!

Een paar highlights:
Boegbeeld Soundos el Ahmadi neemt samen met Sylvana Simons, Sunny Bergman en Stella Bergsma in de Koninklijke Schouwburg de positie van de hedendaagse vrouw onder de loep in Carolina Reaper, gevolgd door een all female comedy line up in Madames Jeanette.

Een kostbaar 17e eeuws schilderij van Masterly The Hague is voor PEPER naar het podium van Diligentia gebracht en wordt door Sjaak Bral en met begeleiding door het Residentie Orkest bezongen, besproken, onder de loep genomen.

WEST Den Haag (de voormalige Amerikaanse ambassade), presenteert zeer toepasselijk 'Leaving Trumpland' door Greg Shapiro.

In de Kloosterkerk is een late Nachtdienst met Brainpower die zijn eigen teksten fileert.

Hotel Des Indes vormt het decor voor een voorstelling van Erik van Muiswinkel. Over de nostalgie van het hotel en haar bewoners.
De afsluitende avond is het feest van en voor Cabaret. De uitreiking van drie Poelifinario's en de Neerlands Hoop is dit jaar een extra feestelijke, dus trek je leukste outfit aan en kom naar de Uitreiking van de VSCD cabaretprijzen 2020 - 2021. De rode loper ligt voor je uit.

Op alle PEPER-locaties in en om het Museumkwartier is, ook wanneer de toegang vrij is het Coronatoegangsbewijs verplicht. 

PEPER BLOKKENSCHEMA
22/10 - 23/10 - 24/10 - 25/10

PEPER GEEFT HUMOR PIT, JIJ OOK!