N.a.v. de persconferentie van 13 oktober:

Beste mensen, gewaardeerd publiek van onze theaters,

Na een periode waarin we jullie in beperkte mate weer mochten ontvangen, is de positieve ontwikkeling helaas onderbroken. De consequenties van de aanscherping van de maatregelen raken aan de kwalitatieve en bedrijfsmatige grens die we volgens het bestuur en medewerkers van onze theaters niet willen en kunnen overschrijden. 

In het licht van de huidige ontwikkelingen vinden we het bovendien onze maatschappelijke plicht om er alles aan te doen om de verspreiding van het virus het hoofd te bieden en een deel van de oplossing te zijn.

In samenspraak met ons bestuur is daarom besloten om de deuren van onze theaters tot en met woensdag 11 november aanstaande dicht te houden.

Deze hele situatie treft ons allemaal uiteraard recht in ons culturele hart, maar we geven niet op en zijn ervan overtuigd dat we met jullie steun door deze uitdagende periode zullen komen. Samen met jullie kijken we uit naar een tijd dat het weer mogelijk is om te genieten van al het moois wat er op cabaret gebied te beleven valt.

Tot dat moment wensen we jullie vooral een goede gezondheid toe en pas goed op jezelf.

Lucien Kembel
Directeur

Een overzicht van de voorstellingen die tot en met 11 november geannuleerd worden vind je hier. Publiek is inmiddels geïnformeerd over de annulering. De afhandeling per voorstelling (restitutie, voucher of donatie) volgt zo snel mogelijk.

Let op: bij restitutie kun je het bedrag op je rekening terugverwachten onder de naam van het betalingssyteem Mollie.

Voor alle vragen m.b.t. de afhandeling van jouw tickets: 
Mail | service@diligentia-pepijn.nl 
Telefonisch | dinsdag tot en met donderdag 13.00 - 16.00 uur | 070 3610540 optie 1.