Voorstellingen vanaf augustus tot en met december 2020

Hoe zeer wij het ook anders zouden willen, de anderhalvemeter-maatregel blijft van kracht en dat betekent dat we in Diligentia niet meer dan 100 bezoekers mogen ontvangen en in Theater PePijn niet meer dan 30.

In overleg met de artiesten en hun impresariaat is gezocht naar manieren om hun voorstellingen te kunnen laten doorgaan. Daarbij zijn agenda’s en mogelijkheden naast elkaar gelegd:

Alle voorstellingen die tot en met 31 december 2020 geprogrammeerd staan, en op dit moment méér publiek bevatten dan is toegestaan, worden geannuleerd en opnieuw in verkoop gebracht. Alleen op die manier kunnen we alle huidige tickethouders gelijke kansen bieden op opnieuw een toegangsticket.
De annuleringen van deze voorstellingen worden nu gefaseerd verstuurd. 

Het eindresultaat van de puzzel is een gloednieuw samengestelde agenda voor beide theaters. Op vrijdag 28 augustus om 10.00 uur presenteren we het vernieuwde aanbod op onze website. 

In alle situaties geldt: Schikt de nieuwe datum niet? Kies dan voor een voucher, donatie of restitutie.
Let op: restitutie van toegangstickets duurt 4-6 weken.

Tot slot:  Het zal voor ons – net als voor de gehele cultuursector- voorlopig nog een zoektocht zijn om een goed functionerende manier van bestaan te vinden. Ons uitgangspunt is en blijft echter, dat we jullie dolgraag opnieuw in onze theaters verwelkomen. Wij kunnen niet wachten om jullie lach weer te horen, de energie weer te voelen en onze lege theaters weer te laten zinderen van de oh zo noodzakelijke humor. 

Namens ons bestuur en het volledige team van de theaters Diligentia & PePijn wens ik jullie allen een goede en gezonde zomer en hopelijk tot snel!

Lucien Kembel
Directeur.