Diligentia, 25 augustus 2020,

Beste tickethouders, 

Hieronder voor de allerlaatste keer een update.

Voorstellingen uit de periode van 12 maart tot en met 30 juni:

Wellicht heb je de restitutie nog niet ontvangen of is jouw mail nog niet beantwoord. In die gevallen heel graag nog even je geduld, we werken er hard aan en zijn blij om te kunnen melden dat in ieder geval de programmeringspuzzel klaar is.

Een overzicht van de voorstellingen die helaas niet meer terug keren vind je hier

Sommige voorstellingen zijn verplaatst;

  • naar 2021, op basis van de volledige capaciteit
  • naar het najaar 2020 op basis van de toegestane capaciteit

Voor beide situaties geldt dat je erover bent bericht. Jouw wensen worden verwerkt.
Een overzicht van de voorstellingen die verplaatst zijn naar 2021 vind je hier.

Let op: bij restitutie kun je het bedrag op je rekening terugverwachten vanuit Mollie.


Voorstellingen vanaf nu tot en met december 2020:

In verband met de maximaal toegestane zaalcapaciteit heeft onze programmeur in overleg met de artiesten en hun impresariaat gezocht naar manieren om hun voorstellingen te kunnen laten doorgaan. Daarbij zijn agenda’s en mogelijkheden naast elkaar gelegd, daar kwam uit dat;

  • Sommige artiesten hebben besloten om een aangepaste voorstelling te maken die twee keer op een avond gespeeld kan worden. Twee keer een uur. Dat heeft soms geleid tot een andere datum en/of andere aanvangstijden
  • Sommige artiesten die in Theater PePijn staan, zijn verplaatst naar Diligentia
  • Sommige artiesten hebben besloten om hun voorstelling te verplaatsen naar seizoen 2021-2022. De verkoop daarvan kan pas in 2021 starten
  • Sommige artiesten hebben besloten hun voorstelling te annuleren. Een overzicht van de voorstellingen -uit deze periode- die zijn geannuleerd vind je hier.

Publiek is geinformeerd over de wijzigingen en het eindresultaat van de puzzel is een gloednieuw samengestelde agenda voor beide theaters. Vanaf woensdag 26 augustus staat alles op de juiste manier online en kun je alvast een wenslijstje maken.

Vanaf vrijdag  28 augustus kun je je wenslijstje overhevelen naar je boodschappenmandje!

(vergeet daarbij niet in te loggenin je account)


Tot slot:  Wij kunnen niet wachten om weer cabaretiers op het podium te hebben, jullie lach weer te horen, de energie weer te voelen en onze lege theaters weer te laten zinderen van de humor. 

Namens ons bestuur en het volledige team van de theaters Diligentia & PePijn heet ik jullie heel graag binnenkort weer van harte welkom!


Lucien Kembel
Directeur.