Vrienden en Fans

Het bieden van een professioneel podium aan cabaret nemen wij graag serieus.
Bij ons spelen echter niet alleen de bekende, grote namen, maar ook nieuwe, aanstormende talenten. Daarbij komt, we zijn graag een theater voor de stad Den Haag, op alle dagen van de week en op tijdstippen…die voor de Hagenaars interessant zijn.
Onze ambities zijn helder en we presenteren dus met regelmaat nieuwe, eigen producties.
Podium PeP, Comedy Club, FUDGE, Future Generation en Start-Up Comedy zijn daar mooie voorbeelden van.
Zo geven we ons publiek een blik op diverse genres, op de toekomst met nieuwe coryfeeën en op de mogelijkheden die het theater biedt.

Wij hebben een zetje nodig om onze ambities waar te kunnen maken. Daarvoor doen we een beroep op pure liefhebbers van cabaret.

Word daarom VRIEND of FAN van Diligentia en Theater PePijn. Wij maken er een win-win situatie van.

Vriend ben je voor €100,- euro per jaar

  • Vrienden kopen hun kaarten als eerst voor de officiële kaartverkoopmomenten (max. 4 per voorstelling). Je wordt van de datum per mail op de hoogte gebracht. Met die voorsprong kunnen wij je verzekeren van toegangskaarten voor de grootste cabaretiers.
  • Vrienden kunnen kaarten zonder kosten omruilen tot uiterlijk twee weken voor de datum van de oorspronkelijke voorstelling.
  • Vrienden ontvangen een paar keer per seizoen een speciale nieuwsbrief per e-mail. Daarin staan exclusieve aanbiedingen.
  • Vrienden vermelden wij op een prominente plek in de foyer van Diligentia. Daarmee onderstrepen wij onze vriendschap, want daar zijn we trots op!
  • Dit komend lidmaatschapsjaar organiseren we informatieve bijeenkomsten, speciaal voor Vrienden. Uitnodigingen daarvoor ontvang je per mail.

Fan ben je voor €35,- euro per jaar. 
Voor dat bedrag heb je bij de start de kans, om kort na de Vrienden al toegang te krijgen tot de kaartverkoop. Met name voor de voorstellingen in Diligentia is dat een fijn voordeel.

Aanmelden Vrienden en Fans

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.