Summer of Laugh

Wanneer de meeste theaters hun deuren sluiten, zetten wij ze nog eventjes lekker open. Waai maar door die zomerse bries!

Wij vieren het seizoen met verschillende Comedy avonden in Diligentia en in het Zuiderparktheater (in de open lucht!). En als het weer niet meewerkt,...maken wij de sfeer warm en voel je toch de zomer!

De Comedy Nights sluiten we af met de hippe Pica DJ die met haar opzwiepende muziek, via jullie, de avond op stelten zet. Comedy & Cabaret Night in de buitenlucht

Een avond gevuld met professionele stand-up comedians die met elkaar het Zuiderparktheater (lekker buiten!) op zomerse stelten zetten. De avond wordt door onze eigense Sjaak Bral aan elkaar gegrapt. Op de voor hem karakteristieke Haagse manier vertelt hij waarom hij houdt van zijn stad in de zomer. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs, trefzeker.

Naast Sjaak op 28 juli ook het duo Speelman en Speelman, de comedians Kasper van der Laan (winnaar publieksprijs Leids Cabaretfestival) en Janneke de Bijl (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten) in de line-up! 

En op 11 augustus in plaats van Sjaak, de droogkomische Raoul Heertje aangevuld met de immer actuele en retegrappige Arjen Lubach, cabaretduo Matroesjka, onnavolgbare Jeroen Leenders en supergevatte Berit Companjen

zaterdag 28 juli om 20.15 uur
Zuiderparktheater | Kaartverkoop

zaterdag 11 augustus om 20.15 uur
Zuiderparktheater | Kaartverkoop

Yentl en de Boer In
 Concert
Dit duo verzamelt elke zomer de allermooiste, grappigste en meest ontroerende liedjes uit hun repertoire en samen met hun lievelingsmuzikanten trekken ze langs zomerfestivals en openluchttheaters.

Wij boekten ze avondvullend voor jou in ons Haagse Zuiderparktheater!

vrijdag 24 augustus om 20.15 uur (deze editie geen afsluiting met PicaDJ...sorry)
Openluchttheater Zuiderpark│ Kaartverkoop

De zomer kan niet leuker.
Daar wil je bij zijn!

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.