Werken bij

Bijbaan bij een van de leukste theaters van Den Haag

Het theater
Diligentia is het Haagse podium voor cabaret en muziek. Bekende cabaretiers als Youp van ‘t Hek, Javier Guzman en Guido Weijers treden er op. Naast deze programmering, organiseert Diligentia ook evenementen. Het horecateam van Diligentia is jong (leeftijd ong. 19 jr.) en enthousiast. wij zoeken weer versterking vanaf september 2017!

De functie
Gemiddeld vier avonden per week vinden er voorstellingen plaats. Tijdens die voorstellingen help je achter de bar, bij de garderobe en de kaartcontrole. Werktijden zijn vanaf 18.00 of 19.00 uur tot 23.00 of 24.00 uur (tijden zijn indicatief), waardoor het ideaal te combineren is met school, studie of andere bezigheden overdag. We kunnen ook een beroep op je doen bij de uitvoering van de evenementen die wij organiseren. Van chique diners, unieke bruiloften tot en met congressen of informele borrels. Deze evenementen kunnen op elk moment van de dag of avond zijn.

Wij geven je de kans om gratis een voorstelling bij te wonen op je vrije avond.

De eisen
Je bent enthousiast, klantvriendelijk, representatief en een cultuurliefhebber. Ervaring in de horeca is een pré, maar niet verplicht.

Geïnteresseerd?
Stuur je CV + motivatiebrief naar n.jonker@diligentia-pepijn.nl.
En wie weet word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.