Tatjana Almuli

Damn, Honey

Zelf weten
vr 18 nov 20:15 - 22:00
vr 18 nov
20:15 - 22:00
  • vr 18 nov
    20:15 - 22:00
    Diligentia
    Geweest

Feminisme niet meer nodig in Nederland? Onzin. Alleen al omdat je nu zit te twijfelen of je wel naar deze voorstelling wilt, omdat er misschien wel een prominente rol is weggelegd voor okselhaar (brrr) of menstruatiebloed (gatverdamme).

Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, de founding mothers van DAMN, HONEY de podcast, zijn er klaar mee. In deze voorstelling over shit waar je als vrouw van deze tijd mee moet dealen, schoppen ze misverstanden met verve voor je onderuit.

Verwacht een carrousel aan slecht geacteerde sketches, wellicht wat experimentele dans hier en daar, veel zelfspot, een lach en misschien zelfs een traan.

  • Vol zelfspot
  • Ook voor de jonge feministen (vanaf 15 jaar)
  • Over alle shit waar je als vrouw mee moet dealen

Trigger warning: Deze voorstelling gaat over shit waar je als vrouw mee moet dealen. Dit betekent dat er onderwerpen voorbij komen als eetstoornisproblematiek, seksueel grensoverschrijdend gedrag en victim blaming.

In Diligentia is je ticket inclusief garderobe en een drankje in de pauze of na afloop.

Er valt veel te genieten dankzij de geestige theatrale vondsten, de ontspannen publieksinteractie en het zichtbare plezier van Marie Lotte Hagen en Nydia van Noorthuizen.

de Volkskrant

Bekijk onze thema's