Johan Jacobs

Kamagurka & Herr Seele

The Return of the Comeback
vr 18 mrt 20:15 - 21:35
vr 18 mrt
20:15 - 21:35
  • vr 18 mrt
    20:15 - 21:35
    Diligentia
    Geweest

“1 + 1, dat is bij ons 11”

Bij Kamagurka & Herr Seele draait het niet om de mening. Een mening kan hen geen bal schelen. Liever begeven ze zich samen met hun publiek in absurdistische avonturen.

Al 40 jaar zijn deze twee vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma’s in elkaar, creëerden samen kunst en tot op de dag van vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk. Het is 17 jaar geleden dat ze samen op de planken hebben gestaan. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als theatermakers. 

We gaan niet te veel verklappen, maar er zit een bijzondere, eh… seksscène in met een barkruk, een geile ode aan Parijs, een wel heel bijzondere Peruviaanse panfluitgroep, zelfs een stukje ballet. Verwacht geen gepolijste voorstelling. Het is een meesterlijk spel van absurde humor.

  • “We zouden geld moeten krijgen om niet gesubsidieerd te worden.”
  • Grijp je kans, voor die jou grijpt…
  • Slechts 2 maanden in Nederland

 
De Standaard
“Kamagurka en Herr Seele lazen hun teksten theatraal af en geneerden zich niet voor versprekingen. Het was misschien de beste voorstelling die we ooit van het duo gezien hebben.“(…) “Waardige erfgenamen van Monty Python” 

Bekijk onze thema's