Merlijn Doomernik

Habaneros

Cabaret - en Comedy Night met Arjen Lubach, Ronald Snijders, Jan Beuving en Ruud Smulders.
vr 22 okt 20:15 - 22:00
vr 22 okt
20:15 - 22:00
  • vr 22 okt
    20:15 - 22:00
    Diligentia
    Geweest

Een avond die je qua gevoel heen en weer laat slingeren van vlammend naar pittig en goed gekruid. Een line-up van mannen. Ieder met een eigen stijl en een eigen verhaal. Elke podiumportie is smakelijk en met een eigen mate van scherpte. Dat je er tranen van in je ogen krijgt is een feit. Van het lachen, …dat dan weer wel.

Presentatie door Musa!

En let op Het wordt een hete avond. We openen rond 19.00 uur met Los Mezcales (de meest authentieke Mariachi band van Nederland) en we sluiten 'm cool af met DJ Kevin Orduña.

Arjen Lubach, (Groningen 1979) cabaretiers, schrijver, televisiepresentator, muziekproducent. We kennen hem vooral van zijn eigen TV show ‘Zondag met Lubach’en van zijn rol in ‘Op Sterk Water’. Zijn carrière  is veelomvattend. Arjen heeft inmiddels vele nominaties, eervolle vermeldingen en prijzen op zijn naam staan. We noemen hier ‘de gouden televisierring 2017 ‘en ‘de slimste mens 2012’. Al met al kunnen we je garanderen dat Arjen zelden of nooit een blad voor de mond neemt. Dat belooft wat!

Jan Beuving (Numansdorp 1982) cabaretier, liedtekstschrijver, wiskundige, wetenschapsgeschiedkundige. Winnaar van de Annie M.G. Schmidtprij, de Willem Wilminkprijs 2016 en de Neerlands Hoop 2017. Jan is een bètaman in de alfawereld van het theater.Een wiskundige die over een fijnzinnige poëtische geest beschikt en dat op het podium met humor en spitsvondigheid weet te omkleden door vooral zichzelf te blijven. 

Ronald Snijders (Amersfoort 1975)schrijver, acteur, tv presentator, komiek en Communicatiewetenschapper. Hij werkte achter en voor de schermen van diverse televisieprogramma's. Hij is bekend van het televisieprogramma ‘De staat van verwarring’. Daarnaast was hij vaste presentator van het Radio programma Binnenland 1. Hij toerde door Nederland met het programma ‘Verkeerde benen‘ en ‘One Man Show’. Daarnaast is hij actief als een van de schrijvers op de website normalemensen.nl. Hij was ook medepresentator van het programma Rambam . Zijn absurdistische benadering van de werkelijkheid maakt hem uniek.

Ruud Smulders (Malden, 1987 ) Comedian, rapper en sexy ‘beesje’ zoals op zijn website staat… Onverwacht, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Dat is hij allemaal wel! Al met al genoeg informatie om zonder enige verwachting te gaan kijken naar een dynamische persoonlijkheid die je zeker kent van het radioprogramma ‘Spijkers met koppen’ en ‘de minuut van Ruud’ in het TV programma ‘de Vooravond’.

  • Zakdoeken mee
  • Keihard lachen
  • Nieuw…en toch vertrouwd

Voorafgaand aan de voorstelling is er gelegenheid om te smullen van een Mexicaans buffet in Diligentia.