ADAM FIELDS - ANNEMIEKE VAN DER KUIL

PePijn's Comedy Club in Diligentia

Tim Hartog (M.C.), Wilko Terwijn, Adam Fields en Desta de Jong (rookie)
do 3 feb 20:30 - 21:55
do 3 feb
20:30 - 21:55
  • do 3 feb
    20:30 - 21:55
    Diligentia
    Geweest

Het is originele, rauwe, scherpe en keiharde comedy.

Voel je thuis op de eerste donderdag van elke maand in Theater PePijn. Nu voor 1 keer in Diligentia.

Wij trakteren op een selectie uit de beste stand-up comedians van het land.
De line-up van deze editie:

Tim Hartog is 100% Rotterdammer en een geweldige comedian. Heeft op alle podiums gestaan. Hij won won hij zowel de jury- als publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaretfestival (ASCF) en de Publieksprijs bij het Utrechts Cabaret Festival.

Wilko Terwijn is sinds 1995 stand-up comedian en heeft sindsdien overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solo voorstellingen. Wilko was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow. Wilko werkt veel achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de 'Comedy Central Roasts' en deed dat ook voor Minister President Mark Rutte’s Correspondents Dinner.
Ondanks de talloze TV projecten, zijn radiocolumns en zijn werk als Creative, is stand-up comedy nog steeds zijn eerste liefde. Hij treed met grote regelmaat op in het land in het theater en comedyclubs.

Adam Fields: zijn stand-up optredens zijn doorspekt met spontane humor en schizofrene sprongen in andere persoonlijkheden. Een levendige en visuele strip met goed gemaakte routines die constant hard en snel gelach veroorzaken. Adam heeft enkele van de grootste namen in de komedie ondersteund, waaronder Marc Maron, TJ Miller, Jim Gaffigan, Russell Howard en Jack Dee tijdens hun Europese tournees.

Desta de Jong is een aanstormend stand-up-comedy talent van Surinaams-Nederlandse afkomst. Ze is verbonden aan Club Haug uit Rotterdam. Als ‘rookie’ zal zo’n 8-10 min. spelen om ervaring op te doen.

  • Elke editie een verse line up
  • Minstens drie comedians en een MC

In Diligentia mag je je biertje gewoon meenemen in de zaal.
De avond voorafgaand aan de voorstelling ontvang je een mail met last-minute informatie.